Snimanje u toku...

LINING pouzdan i solidan partner u oblaganju zidova i krovova, od ideje do kvalitenog proizvoda

Kompanija je osnovana sa ciljem da na tržištu ponudi rešenja i sisteme za fasade i krovove, prvenstveno za industrijske i komercijalne objekte, a u skladu sa sve većim potrebama i zahtevima u pogledu energetske efikasnosti objekata.

U skladu sa znanjem i stečenim iskustvom svojih zaposlenih, LINING na tržištu Srbije može da ponudi više različitih sistema ventilisanih fasada i krovova kao najbolja rešenja energetski efikasnih objekata.

Svi ventilisani sistemi su suvomontažni i montiraju se direktno ili na postojeći zid ili na skeletnu konstrukciju kao gotov proizvod sa širokim spektrom spoljnih završnih materijala svaki sa svojim specifičnim karakteristikama i estetskim mogućnostima primene. U skladu sa tim LINING može ponuditi završne obloge od aluminjuma, plastificiranog čeličnog lima, inoxa, corten čelika i cinka.

LINING nudi i opcione usluge, montaže ventilisanih fasada od fiber cementnih ploča, alubonda kao i staklene fasade.

Široki spektar materijala omogućuje da LINING razmišlja i radi zajedno sa projektantima, klijentom i izvođačem radova kako bi napravio pravi izbor uzimajući u obzir savremene estetske i funkcionalne zahteve.

Direktan dijalog, sa ciljem da se od početka razumeju očekivanja klijenata u svim segmentima, pomaže nam da uvek obezbedimo adekvatne informacije, podršku, servis i naravno brzu i efikasnu uslugu.

Kao odgovor na specifičan zahtev klijenta trudimo se da uvek ponudimo nekoliko rešenja i na taj način pomognemo da se na najbolji način usaglase trenutne želje i mogućnosti.

LINING pouzdan partner koji ne pravi nikakve kompromise u odnosu na kvalitet isporučenih proizvoda i usluga.

Preuzmite rešenje o registraciji
Preuzmite potvrdu o izvršenoj registraciji - PDV

Proizvodi

Sistemi

O nama

Partner


Copyright © 2012 Lining. All rights reserved Produced by @F5 Studio d.o.o