Snimanje u toku...

Istorijat

LINING je mlada kompanija koja je od prvog dana poslovanja i momenta postavljanja poslovne politike, pa sve do danas, odlučna u nastojanjima da klijentima iz sektora građevinske industrije ponudi široku paletu najkvalitetnijih, najmodernijih i tehnološki naprednih proizvoda i usluga.

Bez obzira na iskušenja koja su nam nametali česti zahtevi za komercijalnim materijalima i prisutna konkurentska ponuda, ostali smo dosledni svom stavu da tržištu ponudimo isključivo kvalitet.

Izgradili smo dobre poslovne i partnerske odnose sa našim dobavljačima iz inostranstva , tako da smo danas u prilici da Vam ponudimo najsavremenije proizvode. Težimo da se ovakva saradnja stalno podstiče i proširuje na zadovoljstvo svih aktuelnih i budućih saradnika.

Klijenti u Srbiji prepoznali su prednosti saradnje sa firmom LINING, koja kontinuirano proširuje svoju ponudu i intenzivno radi na stručnom usavršavanju svojih kadrova. Zaposleni zauzimaju najvažnije mesto u kompanijskom sistemu vrednosti. Želimo da ih podržimo i motivišemo da rastu i razvijaju se zajedno sa nama, ali i da ostvare sopstvene profesionalne ciljeve.

Sigurni smo da ćete i Vi u našoj ponudi prepoznati pravo rešenje za Vaše zahteve i na taj način postati deo velike porodice naših zadovoljnih klijenata i saradnika.
Donesite pravu odluku koja će vam pomoći da radite bolje i kvalitetnije.

Proizvodi

Sistemi

O nama

Partner


Copyright © 2012 Lining. All rights reserved Produced by @F5 Studio d.o.o